Нормализира се обстановката в страната след вчерашния проливен дъжд.Само в София в

...
Нормализира се обстановката в страната след вчерашния проливен дъжд.Само в София в
Коментари Харесай

София след бурята: 1500 сигнала за помощ. Няма пострадали хора

Нормализира се ситуацията в страната след вчерашния проливен дъжд.

Само в София в ситуационния център на Столичната община са получени към 1500 сигнала, заяви Нова тв. Няма данни за потърпевши или ранени хора. След пороя пожарни коли летяха из София, с цел да отводняват подлези и здания.

Много улици се трансфораха в реки. Драматично беше ситуацията по бул. „ Г.М.Димитров “ и в ниските елементи на София. 3 спирки на метрото бяха наводнени. Протекоха няколко търговски центъра. Пожарникари извеждаха хора от наводнения подлез на булевардите " Гоце Делчев " и " България ".

Днес ще има огледи на вредите.

Бурята в София блокира за малко работата на колите за спешна помощ, както и една детска градина. Паднало дърво блокира децата в сградата за малко. Нивата на всички реки бяха мощно нараснали, само че след пороя бързо започнаха да спадат, сподели Фандъкова.

Около 2000 клиента на ЧЕЗ са без електрозахранване в „ Красно село “ и „ Младост “ поради бурята, заяви кметът на София Йорданка Фандъкова.

Снощи придвижването на градския превоз бе възобновено на всички места. Работят екипите на Столичната пожарна, 7 екипа от аварийно-спасителното звено, както и всички екипи на Столична община и на Инспектората, на „ Софийска вода “.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР